پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶

رئیس مرکز بهداشت بوشهر تاکید کرد:

لزوم ساماندهی دفع پسماندهای عفونی مطب‌ها و بیمارستان‌ها در بوشهر

لزوم ساماندهی دفع پسماندهای عفونی مطب‌ها و بیمارستان‌ها در بوشهر

بوشهر - رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت:ساماندهی دفع پسماندهای مراکز درمانی، مطب‌های خصوصی پزشکان و بیمارستان‌ها بسیار ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، علیرضا حاجیونی با اشاره به مشکلات دفع پسماند عفونی شهرستان بوشهر افزود: دفع بهداشتی پسماند ونیز نقش سازمان‌های مرتبط به‌منظور اصلاح فرآیند تولید، نگهداری و امحای پسماند مهم است و شرایط کنونی شهرستان برای این امر ضروری و مهیا است.

ندا عالی حسینی کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای نیز گفت: دبیرخانه کمیته پسماند، آموزش‌های لازم به پزشکان، کلینیک‌ها و مراکز درمانی در قالب پوستر و بنر آموزشی را در دستور کار خود قرار خواهد داد و معاونت درمان دانشگاه موظف به اعلام حدود اختیارات کمیسیون ماده ۱۱ برای رسیدگی به تخلفات بهداشتی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی وضعیت و معضلات پسماندهای شهری و روستایی با حضور سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، کارشناسان و نمایندگان سازمان‌های مرتبط (معاونت بهداشتی و درمان دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت پسماند شهرداری، سازمان نظام پزشکی، حفاظت محیط‌زیست، شهرداری‌های سه‌گانه و شرکت زهتاب آتیه) در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.

کد خبر 3718061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha